Sterren

UPDATE: 'Rachel Hazes is verhuisd naar Barcelona'

Rachel Hazes is eindelijk aangekomen in Barcelona. Op social media deelt ze en vrolijke foto met haar goede vriendin Rossana Kluivert, die ook in de Spaanse stad woont.

“Welkom in Barcelona ❤️ Super gezellig en wat hebben we 24/7 de afgelopen dagen gewerkt en gesjouwd maar je bent er! Geniet van deze fantastische veerkrachtige, gezellige stad lieve schat”, schrijft de Rossana bij onderstaande foto.

UPDATE: Inmiddels is duidelijk dat Rachel (voorlopig) gaat wonen in Barcelona. Dit heeft ze begin april al laten doorschemeren. Op Instagram deelt ze het volgende: “Jeetje, hoe hard hebben wij gewerkt met zijn allen… Nog nooit zo snel verhuisd in mijn leven… Bedankt lieve Ros voor alles weer.. vanavond languit op de bank!”

Eerder was al bekend dat Rachel graag naar Spanje wilde afreizen om daar te werken aan haar boek. Het is overigens nog maar de vraag of ze dit ontspannen kan doen. Het coronavirus is namelijk weer ernstig opgelaaid in Barcelona. Sinds eind juli heeft de overheid het reisadvies voor Barcelona  aangepast naar code oranje. Hierdoor wordt er dringend geadviseerd om bij terugkomst in Nederland twee weken in quarantaine te gaan…

Overigens is het niet de eerste keer dat Rachel tijdens een corona-uitbraak in Spanje verblijft. In maart was ze ook in de Spaanse stad en werd ze opgevangen door de familie Kluivert. Wanneer Rachel weer op bezoek gaat naar Nederland, is onbekend.