Sterren

Rafael steekt Estavana hart onder de riem

Het is flink afzien voor Estavana Polman nu ze ernstig geblesseerd is geraakt aan haar rechterknie. Maar gelukkig kan ze rekenen op de onvoorwaardelijke steun van haar vriend Rafael van der Vaart. Op sociale media steekt hij haar een hart onder de riem.

Zo schrijft hij op Instagram: “Je hebt zo ontzettend uitgekeken naar het nieuwe seizoen en moet nu een enorme tegenslag verwerken vanwege je ernstige knieblessure…Schat, ik heb zo met je te doen, maar ik weet zeker dat je veel sterker terugkomt!” Zijn volgers wensen haar ook massaal veel beterschap.

De 27-jarige handbalster heeft haar kruisband gescheurd. Er is een MRI-scan gemaakt en dinsdag zal Estavana uitsluitsel krijgen bij een arts. Dramatisch genoeg kan dit betekenen dat zij het EK in december – en de rest van het komende handbalseizoen – aan zich voorbij moet laten gaan. “Ik voelde meteen dat het ernstig is”, zegt ze erover. “Dit is het risico van handballen. Ik probeer nu zo snel mogelijk geopereerd te worden, zodat ik kan beginnen met revalideren. Shit happens.”