Sterren

'Rico Verhoeven weer gelukkig in de liefde'

Kickbokser Rico Verhoeven lijkt weer gelukkig in de liefde te zijn! Shownieuws heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat hij het de laatste tijd weer erg gezellig heeft…

En dat zou dan zijn met de 27-jarige Felicia. De twee zijn samen gespot op een verjaardagsfeestje van een van Rico’s beste vrienden: Joseph Klibansky. Opmerkelijk detail is dat Felicia tegenover Shownieuws eerst ontkende de kickbokster überhaupt te kennen, maar kwam daar later alweer op terug.

Hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, vertelt er in de video hierboven het laatste nieuws over.

Overigens woont Rico nog altijd in hetzelfde huis als zijn ex Jacky Duchenne. De twee maakten midden februari van dit jaar bekend na dertien jaar uit elkaar te gaan. Aan Veronica Magazine liet Rico begin mei weten dat de situatie niet prettig is. “Jacky en ik zijn uit elkaar, dus we wisselen elkaar af bij onze dochters en zoontje”, vertelt Rico aan het tijdschrift. “Als zij er is, dan ben ik weg en andersom. Dat is geen prettige situatie maar het heeft als klein voordeel dat ik buiten ons gezin nog een klein cirkeltje van andere mensen zie: een vriend, mijn zus en mijn moeder. Je merkt in deze tijd extra hoe belangrijk je naasten voor je zijn.”

Rico en Jacky, die elkaar als tieners ontmoetten, trouwden niet met elkaar. Dat was een bewuste keuze. “Het leek mij mooi om te trouwen als onze kinderen dat ook konden mee maken. Dat ze tijdens de rest van hun leven zouden denken: wow, dat was een mooie dag. Dat had ik voor ogen”, vertelde Rico in De Telegraaf toen het nieuws van de scheiding naar buiten kwam.

Het stel is nog wel een poosje in relatietherapie gegaan, maar hun breuk bleek helaas niet meer te lijmen. “Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd.”