Sterren

Rachel, Roxeanne en André staan emotioneel stil bij Hazes senior

André Hazes zou dinsdag 69 jaar zijn geworden. Rachel, de weduwe van André Hazes, en hun kinderen Roxeanne en André staan op social media stil bij de verjaardag van de legendarische volkszanger, die op 23 september 2004 overleed.

Roxeanne deelt een oude video (zie de beelden hierboven) waarin André senior haar als kind vragen stelt over hun vakantie. “Van alle interviews die ik ooit heb gedaan, blijft dit de mooiste”, schrijft de zangeres.

André herdenkt zijn vader op Instagram met een bijzondere gezinsfoto van vroeger. “Gefeliciteerd Senior”, schrijft hij erbij.

View this post on Instagram

Gefeliciteerd Senior!🤴🏻

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

En Rachel schrijft in een emotionele post over het grote gemis: “Nog 1 keer jouw heerlijke lach. Nog 1 keer jouw mooie stem. Nog 1 keer die vuist op tafel en nog 1 keer die rugdekking…Schat, ik zou alles willen geven om je hier weer bij mij te hebben… Wat mis ik je… Toch weet ik dat wij elkaar ooit weer gaan zien en dan zeggen we tegen elkaar dat onvoorwaardelijk echt bestaat… Hou van jou lieverd… Neem lekker een neut samen met mama en alle andere dierbaren… Doe ik het hier mop…#altijdmijnnummer1 #vooraltijdmijngroteliefde ❤❤❤”. Onder deze post reageert Bridget, die nog altijd goed contact heeft met haar ex-schoonmoeder, ook met twee hartjes.

De volkszanger overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd aan een hartinfarct.