Sterren

Sylvie Meis gaat zeer binnenkort al trouwen!

Sylvie Meis en haar verloofde Niclas Castello hebben een nieuwe datum gevonden voor hun droomhuwelijk. De twee zullen elkaar in september het ja-woord geven, heeft Meis onthuld in het Duitse tijdschrift Gala.

Eigenlijk zou het huwelijk al in mei plaatsvinden, maar Sylvie (42) en Niclas (41) moesten dat vanwege de coronacrisis verplaatsen. De locatie blijft wel hetzelfde. “We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de 42-jarige presentatrice. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal zoals Versailles.” De bruiloft duurt maar liefst vier dagen.

Afgelopen weekend vierde Sylvie haar uitbundige vrijgezellenfeest, zoals hierboven is terug te zien. Met haar vier beste vriendinnen bracht ze een aantal dagen door in een spahotel niet ver van het Duitse Kiel.

Sylvie en Niclas maakten in oktober, toen ze elkaar nog maar een paar maanden kenden, hun huwelijksplannen bekend. Beelden van de prachtige trouwlocatie zijn hieronder te zien.