Sterren

Verdrietig nieuws voor de familie Meiland

Verdrietig nieuws voor de familie Meiland. Erica Meiland laat op Instagram weten dat hun geliefde kat Mevrouw Jansen is overleden.

“Mevrouw Jansen is niet meer R.I.P.”, schrijft Erica bij een foto van de kat die hieronder te zien is. De kat verhuisde mee naar Frankrijk en was samen met hun honden Bommel en Bijoux, vaak in de serie te zien. Er was vooral te zien hoe Mevrouw Jansen probeerde te snoepen van het eten in de keuken. Op Instagram wensen hun volgers de familie veel sterkte.

Het was geen fijne dag voor de Meilandjes, want woensdagochtend moesten ze hun huishoudster Nadège vertellen dat ze haar contract niet konden verlengen. Aangezien er geen gasten meer naar het chateau komen vanwege de coronamaatregelen en omdat ze verhuizen naar Nederland, was haar hulp niet meer nodig. Nadège vertelde aan Shownieuws diep teleurgesteld te zijn in de Meilandjes. “Ik zag dit absoluut niet aankomen, vooral van Martien. Omdat Martien iemand is waar ik van hou, met wie ik altijd veel gelachen heb en met wie ik het goed kon vinden. Wat me het meest steekt is dat ze vanochtend hebben gezegd dat ik niet werk, dat doet me pijn.”