Sterren

Wat is er met Caroline Tensen gebeurd?

Kijkers zullen wel even schrikken als ze zondagavond Caroline Tensen op tv zien. Ze verschijnt in Eén tegen 50 met een gehavend gezicht, zo is te zien in de promo.

De presentatrice heeft een lelijke smak gemaakt met haar e-bike en is op haar gezicht gevallen. “Als u denkt: ‘Wat heeft die vrouw voor gek gezicht vanavond.’ Ik heb hier gestaan met gebroken armen, gebroken been, twee geopereerde schouders, maar deze hadden we nog niet gehad. Ik ben namelijk met mijn e-bike heel hard gevallen op mijn gezicht. Leco heeft zich helemaal uitgeleefd. Als u denkt: ‘Zit ze te knipogen of zijn haar fillers mislukt…’ Dat is het niet. Gewoon origineel tand door de lip. Maar dat neemt niet weg dat ik onwijs zin in heb om dit gewoon te gaan doen. Ik hoop dat u er aan went”, vertelt ze in het filmpje dat je hierboven ziet.

Vanwege de coronacrisis is het vertrouwde format (zoals één kandidaat tegen 100 spelers) op een aantal punten aangepast, zodat de kandidaten voldoende afstand tot elkaar en presentatrice Caroline Tensen hebben.

(screenshot: EndemolShine Nederland / Eén tegen 50)