Sterren

Waylon heeft woordje klaar voor haters

Waylon heeft het gehad met al zijn negatieve volgers! Op Instagram heeft de zanger een video geplaatst waarin hij een bijzonder lied laat horen…

“Voor alle HATERS”, schrijft Waylon bij de video die hierboven te zien is. Het gaat om een kinderliedje waarin ze zingen: het is een mopper, mopper, mopper, mopper-dag en af en toe eens lekker mopperen dat mag. Op de achtergrond van het nummer hoor je eendjes kwaken waardoor vriendin Bibi Breijman “Kwak kwak kwak kwaaak kwaak” reageert bij de video.

Waylon, Bibi en hun dochtertje Teddy genieten samen van een mooie vakantie en hun volgers genieten mee. “Lol lol lol met mijn baby’s”, schrijft Bibi bij onderstaande schattige foto’s. “De mooiste, de liefste…”, heeft een ontroerde Waylon onder de tekst van Bibi geschreven. Ook andere volgers van de YouTuber smelten weg bij het zien van de kiekjes. “Als je hier later op terug kijkt denk je: wat een gekke tijd met mondkapjes”, merkt iemand op. “Wat zijn jullie toch een vrolijk en positief gezin”, schrijft een andere volger.