Sterren

Yolanthe imponeert met bijzondere look

Yolanthe Cabau heeft haar fans verrast met een prachtige look. De presentatrice plaatst op Instagram een foto van haar outfit en volgers vinden het waanzinnig mooi…

“Ga naar de plek waar je je het meest voelt leven”, schrijft ze bij het kiekje dat hieronder te zien is.

View this post on Instagram

Go where you feel the most alive 🌸

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Fans en bekende vrienden gaan los. “WAUW! Wat een prachtige vrouw”, schrijft Nicolette Kluijver in een reactie. “De mooiste vrouw van Nederland”, stelt een ander. “Prachtige jurk!” valt er ook te lezen.

Toch verbazen enkele volgers zich ook enorm over een bepaald kledingstuk op de foto. “Ziet er prachtig uit, maar lijkt me niet dat je met schoenen ver loopt op die hobbelige keien.” Yolanthe zegt echter dat ze dit toch echt doet. “Gaat me best aardig af. Oefening baart kunst!”

Trainen met Xess

Het strakke lichaam van Yolanthe komt haar niet zomaar aanwaaien. De actrice Yolanthe sport dagelijks om haar goede figuur te behouden en krijgt daarbij soms hulp van zoontje Xess Xava.

In de video hierboven is te zien is hoe Xess nog wat extra gewicht toevoegt aan de zware training van zijn moeder. Hij gaat namelijk op de gewichten zitten. Voor Yolanthe leuk, want zij heeft plotseling een veel leuker uitzicht dan de betonnen blokken die ze normaal voort moet duwen. Ook voor Xess blijkt het een leuke attractie. Hij gilt het uit van plezier wanneer hij de lucht in gaat door de benen van zijn moeder.

Heftig schema

Yolanthe volgt op dit moment een heftig schema. Vorige week viel ze daardoor zelfs in slaap op de set van Just Say Yes.

Haar collega’s konden het niet laten om haar al knikkebollend te filmen. Gelukkig kon Yolanthe er zelf ook hard om lachen en dus deelde ze de video ook op haar eigen Instagram. Het hilarische tafereel is hier te zien.
]8icxd