Sterren

'Yolanthe verpestte carrière Fajah Lourens'

Yolanthe Cabau heeft roet gegooid in het eten van Fajah Lourens. Fajah onthult dat de rijzende ster van Yolanthe zorgde voor een diep dal in haar acteercarrière…

“Waarom had je het gehad ineens? Je was populair, het ging fantastisch?!” zegt presentatrice Froukje de Both tegen Fajah in Goede Tijden, Zomer Tijden. Fajah verklaart: “Ik had een soort arrogantie en ik dacht dat ik Goede Tijden niet meer nodig had. Ik ben achteraf veel te vroeg weggegaan, want ik kwam toen best wel in een dipje terecht.”

“Op het moment dat ik wegging, kwam Yolanthe in Onderweg naar Morgen”, zegt Fajah. In 2005 begon Yolanthe met haar rol als Julia in de andere populaire soapserie en volgens de voormalig GTST-ster visten zij behoorlijk in hetzelfde vijver. “En alle audities die ik daarna deed was zij er ook en zij kreeg ze allemaal.”

Verkeerde beslissing

“Toen dacht ik wel, ik heb de verkeerde beslissing genomen”, vervolgt Fajah. “Dus ja, dat zijn allemaal leerprocessen in het leven natuurlijk.”

“Vroeger als twaalfjarig meisje zei ik al: ‘Wacht maar tot ik later in GTST speel!’ Ik heb er alles aan gedaan om het te bereiken. En toen ik er zat dacht ik: ik wil in Hollywood doorbreken. Veel ambities… Achteraf gezien heb ik dus niet echt genoten van de tijd”, sluit ze het onderwerp af.

Fitgirl

Gelukkig is Fajah in een andere tak van sport wel blijvend succesvol geworden. Letterlijk een tak van sport, want ze is misschien wel de bekendste ‘fitgirl’ van Nederland!

Onlangs nog gaf ze enkele goede tips om tijdens de coronacrisis thuis toch in shape te blijven. Dit is te zien in de video bovenaan deze pagina of via deze link.