Sterren

Zetten Emma Heesters en Wesley nu al grote stap?!

Emma Heesters is nog maar kort samen met haar nieuwe vriend, profvoetballer Wesley Hoedt. Toch hebben de twee tortelduifjes nu al hele grote plannen!

Aan RTL Boulevard vertelt Emma dat ze een hele lange toekomst voor zich ziet met de knappe voetballer. En dat terwijl ze nog maar drie maanden samen zijn… “We hebben nu sinds februari een relatie, en als het aan mij ligt gaat het nog heel lang duren”, zegt Emma over haar nieuwe liefde.

View this post on Instagram

Sometimes you just know ❤️

A post shared by Wesley Hoedt (@wesleyhoedt14) on

Emma is blij dat Wesley geen onbekende is in de media. “Het is heel fijn om iemand te hebben die de showbizzkant snapt. En hij is ambitieus en we kunnen heel goed sparren.”

Maar wat zal de toekomst ze brengen? Als de showbizzrubriek vraagt aan Wesley of ze al een kinderwens hebben samen, is het verrassende antwoord: “Ja, ik denk het uiteindelijk wel. Voor mij in ieder geval wel.” Emma sluit zich daarbij aan. “We hebben het er heel snel over gehad. We vinden elkaar zo leuk en we hebben allebei zoiets van: jij bent gewoon de ware voor mij. Dat zal zeker in de toekomst wel gebeuren. Misschien ook wel een kindje.”

Wesley

Emma onthulde in maart dat zij weer verliefd is. “Ik heb iemand gevonden en daar ben ik echt heel gelukkig mee,” zei ze tegen Party. “Het is fijn om een speciaal iemand in je leven te hebben, een man met wie ik mijn succes deel en kan sparren.”

Cupido schoot al vlug raak bij de Beste Zangers-ster, want ze was voor Wesley maar twee maanden single. “Ik dacht dat ik het moeilijk zou vinden zonder partner, maar eigenlijk vond ik het heerlijk.”

De Beste Zangeres

De zangeres is inmiddels een grote speler in de Nederlandse muziekwereld. Ze deed mee aan De Beste Zangers, won de MTV Push Award (zie ons interview met haar bovenaan deze pagina) en scoorde een grote hit met Rolf Sanchez.