Sterren

ZIEN: Famke Louise bevestigt liefde met intieme foto

Famke Louise heeft een intieme foto gedeeld met haar nieuwe vriend. Shownieuws kon al eerder melding maken van haar nieuwe relatie, maar nu is het ook nog eens ‘Instagram-official’!

De zangeres en muzikant Trej Samuels plaatsen allebei dezelfde mooie foto op het Spaanse partyeiland Ibiza. Allebei plaatsen ze een hartje bij de foto.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Famke Louise (@famkelouise_) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Trè Samuels (@trejsamuels) on

Ze worden van alle kanten gefeliciteerd. “Favoriete koppel in de wereld”, schrijft een fan. “OMG, ik ben zo blijf voor jullie!” reageert een ander. Enkele volgers denken dat de nieuwe vriend van Famke rapper Bizzey is, omdat hij er enigszins op lijkt. “De Ali Express-versie van Bizzey”, schrijft iemand dan ook.

Trej

Trej Samuels is een Amerikaanse artiest en model, die zelf ook veel muziek produceert voor anderen. Hij heeft zelfs een klus gedaan met Bella Hadid voor Dior.

Famke maakte onlangs nog bekend dat ze weer met iemand aan het daten was. Wie was nog onbekend. Hiervoor had ze een relatie met Ronnie Flex. Het beroemde koppel maakte begin 2019 bekend ieder hun eigen weg te gaan. De reden van de breuk is nooit openbaar gemaakt.