Sterren

Zo duur is het nieuwe appartement van Marco Borsato

Marco Borsato investeert flink in zijn nieuwe leven als vrijgezel. Hij heeft een appartement in Alkmaar op de kop getikt en niet voor een zuinig bedrag.

De zanger legt €1.150.000,- neer voor het luxe stulpje, blijkt uit onderzoek van Shownieuws. Hiermee zet hij een belangrijke stap in zijn scheiding. Marco woont nu al een tijdje bij zijn moeder Mary in Stompetoren, op zo’n 10 minuten rijden van zijn nieuwe huis.

Het appartement is meer dan 180 m2 groot, dus is er genoeg ruimte voor zijn kinderen Luca, Jada en Senna om te komen logeren. Marco krijgt ook een balkon met uitzicht over de lommerrijke stadsgracht. Bijkomend voordeel: zijn stamkroeg Eetcafé Pluim is vlakbij zijn nieuwe onderkomen.

Marco in tranen

Hoe moeilijk Marco, Leontine en zijn gezin het hebben met de huidige situatie, was onlangs nog in beeld te zien. Marco bezocht zijn gezin in zijn Blaricumse villa voor wat quality-time. Maar toen hij het huis weer verliet, viel het afscheid hem ontzettend zwaar, zoals je kan zien in de video hieronder…