Sterren

'Marco en Leontine hebben huis in verkoop gezet'

Marco en Leontine Borsato zouden hun villa in Blaricum in de stille verkoop hebben gezet. Dat meldt weekblad Story deze week…

Op deze manier zet het stel dus definitief een punt achter hun bijna 22-jarige huwelijk. Aan goede vrienden hebben Marco en Leontine ook al laten weten dat de scheiding zo goed als rond is, weet Story te kunnen melden.

Een aantal jaar geleden verhuisde het gezin naar deze grote woning in het centrum van Blaricum omdat dit Leontine’s droomhuis zou zijn. Maar volgens de Story is de Gooise gezinsvilla inmiddels in de stille verkoop gezet en zal het naar verwachting niet lang meer duren voordat het verkocht zal zijn.

Heftige breuk
Hét showbizz-koppel van Nederland, Marco en Leontine, shockte begin februari vriend en vijand door bekend te maken te gaan scheiden. Marco en Leontine Borsato zetten na een huwelijk van 22 jaar definitief een punt achter hun relatie.

Privé onthulde begin dit jaar dat de pianiste een jarenlange affaire zou hebben gehad met Marco Borsato. Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou dat zelfs het afgelopen jaar nog geweest zijn. Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar werden echter vraagtekens bij gezet.

Inmiddels is bekend dat onder andere de affaire met Iris Hond heeft gezorgd voor een scheiding van Marco en Leontine Borsato. De twee deden nog een poging hun huwelijk te redden, maar helaas mocht het niet baten. De zanger zou Leontine niet alleen hebben bedrogen met Iris, maar ook zou hij het bed hebben gedeeld met zijn voormalige secretaresse (zie video hierboven) en een gezamenlijke vriendin van hemzelf en Leontine.