Sterren

Zoon Bridget Maasland ernstig geblesseerd

Een flinke domper voor Mees, de zoon van Bridget Maasland. Bij het trampolinespringen is hij ernstig geblesseerd geraakt!

Dit laat Bridget weten op Instagram. Ze post foto’s van Mees die thuiskomt en eindelijk ook hun hondje weer ziet. “Herenigd na 3 weken ❤️❤️ #elleboogfractuur #trampoline”, schrijft ze erbij. Haar volgers reageren massaal op de post van Bridget en laten weten dat ze het erg sneu vinden voor haar zoon. “Wat sneu, nou sterkte Mees en hoop dat het snel geneest”, “Aah beterschap voor je zoontje” en “Niet zo leuk voor Mees….sterkte voor jou Kanjer”, wordt er zoal gezegd.

Bridget heeft trouwens ook weer leuke reisplannen in het vooruitzicht. Ze gaat eind september weer gezellig op vakantie met haar ex-schoonmoeder Rachel Hazes. “Volgende stop, Barcelona”, is te lezen bij haar post die ze vorige week online heeft gezet. In het begin van dit jaar, toen ze nog een relatie met André Hazes had, is ze met haar in Rome geweest. Sinds de breuk met de zanger, heeft de presentatrice nog altijd goed contact met Rachel.

View this post on Instagram

Nee, mama wil geen ijsje 🍨 eet maar lekker 😋 swipe 😂

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland) on