Sterren

'Nieuwe liefde voor Dirk Kuyt'

Dirk Kuyt zou een nieuwe liefde hebben. De voormalig voetballer vertelde een aantal dagen geleden te gaan scheiden van Gertrude en volgens Privé is hij nu alweer van de markt…

Het weekblad schrijft dat de voetballer steeds vaker wordt gespot met Nathalie, een inwoonster van Noordwijk. Shownieuws heeft geprobeerd de dame in kwestie te bereiken, maar nog geen reactie mogen ontvangen. Het management van Dirk Kuyt wilde niet ingaan op de geruchten.

Scheiding

De oud-voetballer en zijn vrouw Gertrude gaan na een relatie van 22 jaar scheiden. Hij stapt daarom voorlopig uit de schijnwerpers en richt zich even niet meer op zijn doel om hoofdtrainer van Feyenoord te worden.

Dat zei Dirk afgelopen weekend tegen De Telegraaf. Een eenduidige reden voor de breuk met Gertrude noemde hij niet. Het vuur van de relatie doofde, stelde hij. “Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen.”

Geruchten

In radioprogramma Veronica Inside werd donderdag al melding gemaakt van de (eerste) geruchten. Toen Guido den Aantrekker, hoofdredacteur van Story en Shownieuws-deskundige, aan de lijn hing, zei presentator Wilfred Genee: “Rick denkt dat hij een nieuwtje heeft. Hij denkt dat het om een scheiding gaat.” Sidekick Rick Romijn zegt vervolgens cryptisch: “Ik hoorde een voetballer uit Katwijk.” Als Wilfred Genee vervolgens suggereert dat het dus wel niet waar zal zijn als Guido van niets weet, zegt de Story-baas: “Dat heb ik niet gezegd. Misschien bevestigen jullie wel nogmaals iets dat wij ook wel wisten.” Een fragment daarvan is in de video hieronder te beluisteren.