Sterren

Dit was de reden van de ruzie tussen Roxeanne en André Hazes

Vanmorgen werd Nederland wakker met het fijne nieuws dat André en Roxeanne Hazes weer herenigd zijn na een ruzie van vijf jaar. 

Het is de afgelopen jaren veel in de media geweest, André en Roxeanne hebben ruzie met elkaar. De twee, ooit zo close, spreken elkaar niet meer en zelfs hun kids hebben elkaar nog nooit ontmoet. Tegelijkertijd is het een van de grootste mysteries, want waar gaat die ruzie nou eigenlijk over? Volgens Privé komt dat door de zakelijke kant van het gezin.

André Hazes overleed in 2004, een heftig moment voor de familie. André is pas 53 jaar als hij overlijdt, hij laat Rachel, André en Roxeanne achter. Na de dood focust Rachel zich op de miljoenen die binnenkwamen door rechten van de muziek van André. Ook gaat Rachel aan de slag met boeken, een film en een musical waardoor er nog meer geld bij de weduwe binnenkomt. Ook de kinderen van Rachel beginnen met hun zangcarrière, die vanaf het begin een groot succes zijn.

Wanneer de kinderen ouder worden, krijgt het gezin steeds meer problemen met elkaar. André krijgt een relatie met Monique, die de belangrijkste vrouw in zijn leven wordt, ze neemt het management van André over van Rachel, een heftig moment voor de moeder, die het niet zo goed met Monique kan vinden. Roxeanne kiest de kant van haar moeder, waardoor André en Roxeanne ook het contact verbreken. In Privé vertelt André daarover: “Ze heeft altijd achter mijn moeder gestaan. Zo is het en niet anders. Ma had het natuurlijk gewoon niet met Moon, dat was geen match. Ik koos gewoon voor mijn vrouw Rox voor haar moeder.”

Roxeanne heeft inmiddels haar excuses aangeboden, op de vraag wat André het meest aan het kersverse contact raakt heeft hij duidelijk antwoord. “Toch haar oprechte excuses. En de woorden dat ze nu anders over de situatie denkt, omdat ze zelf moeder is. ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ Dan heb je mij en dan is het weer goed. Daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt.”

Lees hier alles over de verzoening tussen André en Roxeanne.