Sterren

Afgevallen Gordon zit heerlijk in zijn vel

Gordon zit momenteel heerlijk in zijn vel. De zanger en presentator is meer dan tien kilo afgevallen en moet zondag persfoto’s maken, dat vindt hij nu helemaal niet vervelend meer.

“Fotoshoot voor Hit The Road/ SBS6 en als je dan zo lekker in je vel zit is dat helemaal niet erg”, schrijft Gordon bij een voorproefje van de foto’s. Ook deelt hij een leuk kijkje in de keuken in de vorm van een video, die is hierboven te zien. Veel mensen reageren enthousiast op de foto’s van Gordon. “Heb ‘t leven lief en wees niet bang. Jij laat zien hoe je dat doet”, schrijft een volger. “Jezus wat zie je er goed uit”, vindt iemand anders.

11 kilo kwijt

Gordon deelde aan het begin van dit weekend trots dat hij alweer 11 kilo kwijt is.“Van de 112.8 naar 101.07 dankzij gezond eten sporten en de maagballon! Helemaal blij! Zo lekker dat alles veel leuker staat en je je beter voelt”, schrijft de zanger bij een stralende foto van hemzelf. Gordon nam een aantal maanden geleden een maagballon en had daar vreselijk veel last van, dat kun je zien in dit artikel. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer om het feit dat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen”, zei Gordon daar toen nog over op Instagram.