Sterren

ZIEN: Gordon ruim 11 kilo afgevallen

Gordon’s dag kan niet meer stuk. De 52-jarige zanger en presentator deelt trots het resultaat van zijn strijd tegen de kilo’s. Hij is inmiddels al ruim 11 kilo afgevallen.

“Van de 112.8 naar 101.07 dankzij gezond eten sporten en de maagballon! Helemaal blij! Zo lekker dat alles veel leuker staat en je je beter voelt”, schrijft de zanger bij een stralende foto van hemzelf. Gordon nam een aantal maanden geleden een maagballon en had daar vreselijk veel last van, dat kun je zien in dit artikel. “Niet omdat ik zo extreem dik ben, maar meer om het feit dat ik mijn diabetes onder controle wil krijgen”, zei Gordon daar toen nog over op Instagram.

“Knap hoor! Ik wil ook wel een maagballon”, schrijft een van zijn volgers op Instagram. Gordon nam twee weken geleden ook nog de stap om met een personal trainer aan de slag te gaan. Die trainer was niet zomaar iemand, maar Jordy, bekend van De Bachelorette! Jordy vertelt aan Shownieuws dat de twee zo’n drie keer per week gaan sporten. Gordon benaderde Jordy via Instagram en zo raakten de twee aan de praat. “Hij vroeg of ik personal training gaf, maar dat deed ik niet zo vaak meer. Maar voor Gordon maakte ik een uitzondering”, vertelt Jordy. Beelden van de training zijn hierboven te bekijken.

Het geweldige resultaat van Gordons afvalrace zie je in de onderstaande foto.