Sterren

Joëlle Witschge haalt keihard uit naar moedermaffia

Joëlle Witschge heeft keihard uitgehaald naar de moedermaffia op social media. Ze maakt in een post op social media erg duidelijk dat ze helemaal klaar is met alle kritiek die ze heeft gekregen…

Joëlle en de bijna acht maanden oude baby Rio kwamen donderdagochtend aan in Zuid-Korea. Daar kon het tweetal hun man en papa Dave Bulthuis weer in de armen sluiten. Op Instagram deelde ze ontroerende kiekjes van hun hereniging waarop Joëlle en man Dave mondkapjes dragen vanwege het besmettelijk coronavirus. Alleen baby Rio droeg geen mondkapje en daar viel de hele moedermaffia over.

Op Instagram deelt Joëlle een kiekje van baby Rio met een mondkapje. Ze is woest over alle kritiek die ze naar aanleiding van haar vorige post heeft ontvangen. “Normaal reageer ik niet op hatelijke berichtjes, maar Ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken. Als jullie mijn stories hadden bekeken hadden jullie deze foto kunnen zien. Ik ben heel zenuwachtig geweest om deze reis met een kleine baby naar mijn huidige woonplaats te maken. Er van uitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u”, schrijft ze onder haar post op social media.

Joëlle en Rio bleven na de feestdagen achter in Nederland omdat de blondine hier enkele modellenklussen heeft verricht, Dave moest voor zijn carrière al eerder terug naar hun woonplaats Ulsan. waar hij sinds eind januari 2019 speelt bij de Zuid-Koreaanse club Ulsan Hyndai FC. Omdat Dave hier toentertijd een contract aangeboden kreeg, besloot het stel halsoverkop om te emigreren naar Zuid-Korea. Eind juni 2019 werd het stel, na een voorspoedige zwangerschap, trotse ouders van zoontje Rio. Voor Joëlle is Rio haar eerste kindje, Dave heeft uit een eerdere relatie al een zoon.

View this post on Instagram

Normaal reageer ik niet op hatelijke berichtjes, maar Ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken. Als jullie mijn stories hadden bekeken hadden jullie deze foto kunnen zien. Ik ben heel zenuwachtig geweest om deze reis met een kleine baby naar mijn huidige woonplaats te maken. Er vanuitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u ✌????

A post shared by Joëlle Bulthuis-Witschge (@joellewitschge) on