Sterren

Maxime Meiland laat zich opnieuw uit over Nadège

Maxime Meiland vindt het jammer dat haar familie en huishoudster Nadège op een vervelende manier uit elkaar zijn gegaan. Volgens de 24-jarige dochter van Martien had dat niet gehoeven.

“Ik vind het jammer dat het zo is gegaan”, reageerde Maxime woensdag in RTL Boulevard. “Ik vond het altijd enig met haar. Ik denk dat het toch wel een klap in haar gezicht is geweest dat wij hebben gezegd: we gaan weg.”

Eind juni werd bekend dat de Meilandjes Nadège aan de kant hadden gezet, tot groot verdriet van de Française. Op Facebook spuwde ze vervolgens haar gal en beweerde ze dat haar oud-werkgevers ongevoelig zijn en achter de schermen minder gezellig dan op televisie.

Volgens Maxime voelde Nadège, die ook in de populaire SBS6-realityserie Chateau Meiland te zien was, zich te verbonden met de familie. “Ik vind het toch wel vervelend want het is een hele lieve vrouw. En het had zo helemaal niet hoeven te gaan. Ja, dat vind ik wel erg.”

De Meilandjes zijn inmiddels terug naar Nederland na hun Franse avontuur. Het kasteel moeten ze nog wel verkopen.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer in de week te zien: op maandag en donderdag om 20:30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. En daarnaast is het nieuwe seizoen ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.