Sterren

Moeder Najib Amhali onderweg naar Nederland

Er lijkt eindelijk een einde te komen aan de zorgen van Najib Amhali. Zijn moeder is namelijk op dit moment onderweg naar Nederland!

“Alles gaat vandaag nog volgens plan. Ze zit op dit moment in de bus richting het vliegveld”, laat de manager van Najib weten aan Shownieuws. Wel kan Najib pas echt opgelucht ademhalen wanneer zijn moeder op Nederlandse bodem staat. Het is namelijk al twee keer eerder gebeurd… De verwachting is dat zijn moeder in de nacht van zondag op maandag weer terug in Nederland is.

UPDATE:

Het management van Najib laat aan Shownieuws weten dat zijn moeder inmiddels in het vliegtuig zit. Maar Najib is pas echt opgelucht als zijn moeder met beide benen op Nederlandse bodem staat. Volgens de planning zal zij rond half 2 zondagnacht landen.

Spannende tijden
De afgelopen weken zat Najibs moeder vast in Marokko nadat zij voor een vakantie naar het land vloog. Maar kort na haar aankomst kon zij niet meer terugkeren en ging alles op slot.

Al eerder deelde de komiek dat hij zich grote zorgen maakte om zijn moeder. Niet alleen zat ze dus vast in het buitenland, ook valt ze in de risicogroep wat betreft het coronavirus door haar medische achtergrond.

Gelukkig werd zijn moeder ondersteund door familieleden die in de buurt wonen. “Ze zit alleen in huis, maar haar zus en broers en hun kinderen wonen ernaast. Dus er wordt goed voor haar gezorgd. Mijn nicht werkt zelfs bij de apotheek. Maar ik heb haar liever hier natuurlijk. Het probleem is ook, stel dat er iets gebeurt, dan kun je daar niet heen en niemand komt eruit.”, vertelde Najib deze week tegen weekblad Weekend.