Sterren

Tim Douwsma is klaar met in de pas lopen

Tim Douwsma heeft helemaal ontmoet in de pas lopen voor andere mensen. Op Instagram deelt hij en openhartig bericht waarin hij zijn kijk op het leven geeft.

“Be you!”, Begint hij zijn bericht. “Blijf trouw aan jezelf. Steeds meer moeite krijg ik om maar in de pas te moeten lopen van bepaalde mensen die een andere mening sowieso nooit zullen accepteren. Ik denk dat het erg goed is om naar elkaar te luisteren en om te horen wat je intuïtie Het contact met je gevoel met je zintuigen die hiel duidelijk kunnen geven hoe dingen zitten. Ik zou zeggen dat er eens naar .. wie weet het mooie inzicht geeft. ., er is geen goed of fout. ” Bij het bericht staat een bijzondere foto van Tim zelf, die diep inademt in het Grand Canyon Nationaal Park. 

Tim krijgt veel lovende reacties op zijn bericht, waaronder een van Bachelorette-deelnemer Boy Leonidas. Boy schrijft “Amen!”, Omdat hij precies zo in het leven staat. De Bachelorette-deelnemer vertelde eerder aan Shownieuws dat hij op zijn 25e teelbalkanker heeft gehad . Hij heeft een e-book geschreven over hoe hij de ervaring van zijn ziekte gebruikt heeft om zijn mindset te veranderen. En met het e-book wil hij geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding. In de bovenstaande video zie je er meer over!