Sterren

Virginia kookt nog steeds voor Peter Jan Rens

Het lijkt erop dat Virginia van Eck en Peter Jan Rens nog altijd goed contact met elkaar hebben. De twee zetten vorige maand een punt achter hun relatie.

Op een nieuwe foto die Virginia plaatst heeft ze bakjes vol met eten gevuld. Ze schrijft erbij: “Alle monden weer gevuld! Zeven stuks. Lang leve vijf kids, een huis vol”, de brunette deelt daarbij nog een opmerkelijke toevoeging: “Oh ja, en Peter Jan Rens, ook voor jou komt er een bakkie aan hoor!”

Virginia is op dit moment dolgelukkig met haar nieuwe liefde Mandy.

Breuk

Vorige maand meldde Privé de breuk tussen Peter Jan en Virginia. Dat werd in eerste instantie ontkend door het management van de voormalig presentator. Maar twee dagen later vertelde Virginia: “Ik moest hem vertellen dat ik stapelgek ben op Mandy (28). Een vrouw dus. Het was voor ons beiden een zware boodschap om over te brengen, want ook Mandy komt uit een hetero-relatie met kinderen”, zei ze tegen Privé.

Ze hebben elkaar op een bijzondere plek leren kennen, namelijk bij de groepsessies voorafgaand aan hun gastric bypass-operaties. “Zij onderging haar maagverkleining drie dagen voordat ik aan de beurt was. Het klikte uiteindelijk zo goed, dat er meer uit kwam dan alleen een vriendschap. Tussen Peter Jan en mij boterde het ondertussen al langer niet, maar we gingen toch altijd door omwille van de kinderen. Deze verliefdheid maakte het echter makkelijker de knoop door te hakken.”

Virginia (27) en Peter Jan (69) hadden ruim zeven jaar een relatie met elkaar. De twee hebben samen twee kinderen. In januari 2017 trouwden ze. De perikelen rond de trouwerij werden door RTL vastgelegd voor de realityserie Doen ze ‘t of doen ze ‘t niet.