Sterren

Volgers diep onder de indruk van video kind Bibi en Waylon

Waylon en Bibi genieten momenteel van een heerlijke luxe vakantie in Frankrijk. Ook dochtertje Teddy heeft de tijd van haar leven.

Op een video die Bibi plaatst is te zien hoe de kleine Teddy in haar luier danst met papa Waylon. De twee dansen op straat tussen een heleboel andere mensen. “Dit is rijkdom”, schrijft Bibi bij de schattige video. Waylon kan het niet laten om ook te reageren op de kleine deugniet. “Rotkind!”, schrijft hij met een heleboel hartjes bij de video.

“Zij is niet normaal!!”, vindt Manon Meijers Manon is niet de enige die zwaar onder de indruk is van de kleine. “Zo lief dit”, “Zo schattig”, “Heerlijk zo vrij” en “Dit is echt geweldig”, is een greep uit de vele reacties die Bibi op het filmpje krijgt.

Filmpjes

Bibi deelt vele video’s van haar vakantie. Zo deelde ze eerder een enorm schattige video waarin de kleine Teddy zand aan het happen is. “Onooo als je even niet oplet”, schrijft Bibi bij de enorm schattige video van haar dochter. “Zand schuurt de maag”, roept Waylon nog naar de peuter. De schattige video is hier te zien.