Sterren

OEPS! Dochtertje Waylon en Bibi hapt zand

Waylon en Bibi Breijman genieten met hun dochtertje Teddy van een heerlijke vakantie in Frankrijk. Wanneer vader Waylon en moeder Bibi lekker uit eten zijn, besluit de kleine Teddy ook een hapje te eten.

Wel een minder lekker hapje, want als de twee ouders even niet opletten, is Teddy aan het zand happen! “Onooo als je even niet oplet”, schrijft Bibi bij de enorm schattige video van haar dochter. “Zand schuurt de maag”, roept Waylon nog naar de peuter. De schattige video is hierboven te zien.

De volgers van Bibi kunnen gelukkig hard lachen om de video van de kleine Teddy. “Oooh dit is toch schitterend”, vindt een volger. “Dat zal ze niet snel een tweede keer doen zo”, voorspelt een andere volger.

Happy family

Bibi Breijman en Waylon genieten met volle teugen van hun dochtertje Teddy. Bibi deelt een schattige fotoreeks van haar gezin in de speeltuin, waar ze de grootste lol hebben.
“Lol lol lol met mijn baby’s”, schrijft Bibi bij de schattige fotoreeks. “De mooiste, de liefste…”, schrijft Waylon ontroerd onder de tekst van Bibi. Ook de andere volgers van de YouTuber smelten weg bij het zien van de kiekjes. “Als je hier later op terug kijkt denk je: wat een gekke tijd met mondkapjes”, merkt een volger op. “Wat zijn jullie toch een vrolijk en positief gezin”, schrijft een andere volger.