Sterren

Gerard Joling deelt belangrijk bericht vanaf Curaçao

De Curaçaose overheid heeft vrijdagmiddag per direct alle bars en clubs gesloten voor een periode van in ieder geval twee weken. Op die manier moet verspreiding van het coronavirus op het eiland worden voorkomen. Gerard Joling is net op het eiland aangekomen en vertelt hoe het nu met hem gaat.

Op Curaçao zijn geen coronabesmettingen geregistreerd, daarentegen zijn er op Aruba in vijf dagen bijna driehonderd besmettingen bijgekomen. Omdat er tot enkele dagen geleden nog veel luchtverkeer was tussen de twee eilanden wil Curaçao mogelijke risico’s tegengaan.

Gerard Joling maakt zich vooralsnog geen enkele zorgen, zo is te zien in de bovenstaande video. “Vanuit een Corona-vrij Curaçao even een berichtje. Ik krijg zoveel vragen, het is hier fantastisch en voor nu niets aan de hand, de mensen die hier zijn genieten volop en alles is netjes volgens de regels”, schrijft Gerard bij de video.

Ook vertelt hij dat hij niet aan een datingprogramma meedoet, zoals eerder werd gesuggereerd. Gerard is de komende vijf dagen op het eiland voor het tv-programma Joling en de buitenlanders.