Sterren

Anouk houdt haar kinderen voorlopig thuis

Anouk heeft besloten om haar zes kinderen voorlopig thuis te houden van school. Dit deelt de zangeres in een nieuwe video op haar Instagram..

“Ik heb geen nieuwe nummers meer kunnen schrijven sinds ik thuis ben natuurlijk. Dat is bijna onmogelijk met alle kinderen thuis.”, begint Anouk in haar video. Toch heeft ze besloten om haar kids voorlopig thuis te houden om zo het coronavirus buiten de deur te houden. “Ik ben een van die ouders die hun kinderen thuis houdt en niet meer naar school stuurt voorlopig. Omdat ik toch bang ben, dat ja, dat ik toch wat kan opvangen. Dat kan natuurlijk sowieso, maar ja ik probeer toch dan zo min mogelijk risico te nemen. “, aldus de zangeres

Het is duidelijk te zien op haar social media dat Anouk zich prima vermaakt thuis met grote liefde Dominique en haar zes kids. Zo deelde ze een video van haar kroost die heerlijk aan het basketballen zijn in de woonkamer. Met elkaar hebben ze de grootste lol als een van haar kids de basketbal in het net ‘dunkt’. Zie hieronder hoeveel plezier het gezin met elkaar heeft.

Marokko
Anouk zat van begin maart tot eind april vast in Marokko door het coronavirus. Door het virus ging het land in strenge lockdown en besloot de zangeres voor haar eigen veiligheid niet meteen terug te vliegen naar Nederland.

Maar eind april was het zover want met de eerste repatriëringsvlucht uit Marokko vloog de zangeres terug naar haar gezin. En dit was een grote verrassing voor hen allemaal, omdat ze niks hierover had gezegd.

Regelmatig bracht ze tijdens haar quarantaine in Marokko nieuwe liedjes uit. Zo ontroerde ze zelfs Ali B met een nummer dat ze speciaal voor hem schreef.