Sterren

Fred van Leer is enorm boos op Beau van Erven Dorens

Fred van Leer is enorm teleurgesteld in Beau van Erven Dorens. Hij vond het optreden in zijn talkshow niet prettig. Dat laat hij weten in zijn documentaire Het Andere Gezicht.

In de driedelige documentaire over Fred neemt hij de kijker mee naar het jaar 2019. En dat jaar was alles behalve makkelijk voor de stylist, niet alleen moest hij drie keer geopereerd worden, maar ook had hij een vervelende aanvaring met Beau. In de talkshow verraste Beau van Erven Dorens Fred met een enorme taart, waar zijn moeder en zus in bleken te zitten. Dit viel echter niet in goede aarde bij Fred.

Aan Telegraaf vertelt hij: “Het leek de redactie leuk – en dit hadden ze niet met mij of mijn manager overlegd – om mijn moeder en zus uit te nodigen. Nu weet iedereen die mij kent dat ik mijn privé graag privé houd. Ik heb ervoor gekozen een publiekelijk leven te leiden, niet zij.” Volgens Fred moest de boel behoorlijk geknipt worden voor het op tv mocht.“Ik was zó kwaad.” Fred zou achteraf gezien liever niet aangeschoven zijn.“Het heeft me echt een rotgevoel gegeven, als ik een gast ben dan wil ik ook als gast ontvangen worden zoals afgesproken.”