Sterren

Fred van Leer is weer helemaal terug en positiever dan ooit!

Na een ellendig uiteinde voor Fred van Leer, begint 2020 iets beter. Nadat de stylist zes weken uit de running was vanwege een hele heftige infectie in zijn schouders, staat Fred vanavond weer in het theater met zijn show ‘Leer van Fred Live’…

Een groot deel van de decembermaand heeft Fred doorgebracht in het ziekenhuis. Na weken van onzekerheid en heel veel pijn is de stylist eindelijk terug en positiever dan ooit!

Vrijdag deelde Fred op zijn Instagram een emotionele post waarin hij dolblij vertelt:  “Na 6 weken mag ik morgen eindelijk weer op het podium staan … ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben !” Het zal nog wel een tijdje duren voordat Fred weer 100% de oude is, maar hij in ieder geval al goed op weg! “Ik voel me sterk en fit …. ik ben nog lang niet waar ik moet zijn maar dat gaat goed komen ! Dus Leiden ik ben klaar voor jullie” vervolgt hij.

Afgelopen november werd Fred van Leer voor het eerst opgenomen met een ontsteking in zijn schouder. Na een operatie dacht hij van de problemen af te zijn, maar niets bleek minder waar. Hij werd nog een een aantal keer in het ziekenhuis opgenomen en moest verschillende operaties ondergaan. Fred ging, zoals hij het zelf omschreef, door een regelrechte hel.

Het leek er zelfs even op dat hij de kerstdagen in het ziekenhuis door moest brengen. Tot grote opluchting van Fred mocht hij toch nog met een infuus, thuis aan het kerstdiner aanschuiven. Gelukkig lijkt het nu de goede kant op te gaan en gaat het herstel van zijn schouder voorspoedig.