Sterren

Leontine geniet van rust en ontspanning

Leontine Borsato is heerlijk aan het bijkomen. De brunette zit momenteel in een heftige scheiding die haar ongetwijfeld een heleboel stress oplevert. Ze geeft haar volgers een uniek kijkje in haar dagelijks leven.

Leontine deelt een aantal video’s waarin te zien is dat ze zichzelf heerlijk laat pamperen in de schoonheidssalon. Zo weten we ook meteen hoe de 52-jarige actrice aan haar jeugdige uiterlijk komt! Op de video’s is te zien hoe een schoonheidsspecialist in alle rust aan Leontine uitlegt wat ze allemaal doet. Kort daarna volgt een video waarop te zien is hoe Leontine een heerlijk maskertje op haar huid krijgt. De rustgevende beelden zijn in de bovenstaande video te zien!

Nieuwe stap

Volgens weekblad Story heeft Leontine het rijk weer alleen. Marco Borsato heeft een belangrijke stap gezet in zijn terugkeer naar een normaal leven. De zanger zou een penthouse voor zichzelf hebben gekocht in Alkmaar…

Volgens Story heeft hij een prachtig appartement in zijn geboortestad op de kop getikt. Het weekblad schrijft dat hij over enkele weken zijn intrek zal nemen in zijn nieuwe stulpje, omdat er nog een hoop moet worden verbouwd en ingericht.