Sterren

'Marco Borsato zet grote nieuwe stap'

Marco Borsato heeft een belangrijke stap gezet in zijn terugkeer naar een normaal leven. De zanger zou een penthouse voor zichzelf hebben gekocht in Alkmaar…

Volgens Story heeft hij een prachtig appartement in zijn geboortestad op de kop getikt. Het weekblad schrijft dat hij over enkele weken zijn intrek zal nemen in zijn nieuwe stulpje, omdat er nog een hoop moet worden verbouwd en ingericht.

Het appartement is meer dan 180 m2 groot, dus is er genoeg ruimte voor zijn kinderen Luca, Jada en Senna om te komen logeren. Marco krijgt ook een balkon met uitzicht over de lommerrijke stadsgracht. Bijkomend voordeel: zijn stamkroeg Eetcafé Pluim is vlakbij zijn nieuwe onderkomen.

Marco in tranen

Hoe moeilijk Marco, Leontine en zijn gezin het hebben met de huidige situatie, was afgelopen week nog in beeld te zien. Marco bezocht zijn gezin in zijn Blaricumse villa ook toen voor wat quality-time. Maar toen hij het huis weer verliet, viel het afscheid hem ontzettend zwaar…

Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren. Overigens kan Marco op veel steun rekenen. Niet alleen van zijn fans, maar ook van zijn goede vriend Ali B. Vorige week deelde de rapper een ontroerende tekst over zijn vriendschap met zijn The Voice of Holland-collega.