Sterren

Weer een nieuwe liefde voor boer Geert?!

Het lijkt erop dat Boer Zoekt Vrouw-sterren Geert Jan en Geert een gloednieuwe liefde hebben. Boer Geert Jan deelt een aantal behoorlijk verwarrende foto’s op zijn Instagram waarop het lijkt dat ze beide weer geluk in de liefde gevonden hebben..

Boer Zoekt Vrouw– Geert Jan kondigde aan naar een andere provincie te gaan om een leuke dag te bleven. Dit is te zien in de bovenstaande video. Enkele uren laten postte hij twee hele bijzondere foto’s van hemzelf, boer Geert en twee dames met wie ze het wel heel gezellig hebben. De eerste foto is genomen bij een weiland, het stel lijkt erg close met elkaar te zijn. “Vandaag met de twee G’s op pad met de wauwie’s”, wie die ‘wauwie’s’ zijn, is nog niet bekend.

Later volgt er een tweede foto: ditmaal genieten ze met z’n vieren in een limousine. “Met …… even verkoeling gezocht op deze warme dag het was heel heet op de terug weg”, is de mysterieuze tekst die hij erbij zet.

View this post on Instagram

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

A post shared by Boer Geert Jan (@boergeertjan) on

Boer Geert en Ingrid

Vooral Boer Geert lijkt er geen doekjes om te winden. Een week geleden maakte ex-liefje Ingrid bekend dat de kortstondige relatie alweer verbroken is. Geert en Ingrid leken helemaal gek op elkaar.

Aan Shownieuws vertelde koppel voor het eerst alles over hun relatie… Voor Ingrid was het liefde op het eerste gezicht, al was dat wel op een televisiescherm. “Ik heb iedere aflevering gezien”, zegt ze in de video bovenaan deze pagina. “Ik heb Geert elf weken gevolgd. En bij de laatste aflevering, het overkwam mij eigenlijk, stuurde ik een appje dat ik hem leuk vind.” Ook Geert vond haar meteen leuk. “Ingrid is zoals ze is. Ze is verstandig, ze doet haar eigen ding, daar hou ik van. Niet dat ze de hele dag achter je aan lopen en je claimen, daar heb ik geen tijd voor en zo ben ik ook niet. Ik moet ook mijn eigen ding kunnen doen. En dat vindt ze prima!”

Helaas lijkt de relatie nu alweer verbroken te zijn. Op Instagram schrijft Ingrid: “De reünie! Hartstikke gezellig saampjes!
Na bekend making en veel shit over ons / mij heen te krijgen.. zegt hij nu: ‘ ik wil ff niets nu… Helaas is het bij een kusje gebleven.. Einde verhaal…”