Sterren

Zo houdt boer Geert Jan de vrouwen buiten

Boer Zoekt Vrouw-Geert Jan staat erom bekend regelmatig grappen te maken en ook dit weekend gaat hij weer los. Hij deelt bijzondere beelden van een kuil die in zijn tuin gegraven wordt, volgens hem met een wel héél aparte reden…

Hij laat zijn volgers zien dat hij druk bezig is met werken aan zijn nieuwe elektrische poort, hij wil hiermee de vrouwen buiten de poort houden! “Zo!”, vertelt Geert Jan in de video. “Vandaag gaan we maar weer eens fase twee doen van het noodlot tarten”, grapt de boer. “Nou, nu graven we langs de waterleiding, dus eigenlijk kan er niets meer fout gaan.” Het ging al eerder meer dan eens goed mis met het aanleggen van de nieuwe poort, maar nu lijkt het dan toch de goede kant op te gaan.

Geert Jan grapt er in de reacties flink op los. Wanneer een volger hem vraagt of hij zichzelf achter slot en grenden wil opsluiten met deze poort, heeft Geert Jan een duidelijk antwoord: ” Nee, de vrouwen buiten de poort houden.” De video is hierboven te bekijken.

Nog altijd op

Het leek erop dat Geert Jan de liefde gevonden heeft.  Toch bleek dit niet het geval te zijn, op de website van het programma van de KRO-NCRV zegt hij nog altijd op zoek te zijn naar de ware… Geert Jan krijgt nog altijd brieven van verliefde dames door zijn deelname aan Boer zoekt Vrouw. Ook via het modernere medium Instagram stromen liefdesbetuigingen binnen. “Ook via Instagram krijg ik veel berichtjes binnen en krijg ik veel reacties onder de postjes die ik plaats. Zo heb ik net een post gedaan over mijn nieuwe maaier. En dan vraag ik: Wie wil bij mij komen maaien? Dan krijg ik daar ongelooflijk veel reacties op. Iedereen wil ineens maaien. Haha.”

View this post on Instagram

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

A post shared by Boer Geert Jan (@boergeertjan) on