Sterren

Ali B steunt Marco Borsato in moeilijke periode

Zanger Marco Borsato kan altijd rekenen op zijn goede vriend Ali B. Dat is te zien op de Instagrampagina van Ali, die een oude foto van hem en Marco samen deelt.

De Voice of Holland-coach schrijft bij onderstaande foto: “Als je wint heb je vrienden, maar als je verliest heb je echte vrienden…hoop je snel weer actief te zien big bro ❤️” Een liefdevolle boodschap van de rapper aan Marco. Veel volgers reageren dan ook op de post. “Leuke foto snel een nieuwe samen”, “❤️een echte vriend zijn, dat is pas lief als een ander in de shit zit!!” en “Mooi gesproken. Twee mooie mensen ❤️” wordt er onder andere gereageerd.

Marco gaat momenteel door een moeilijke periode. Begin februari werd bekend dat hij en Leontine na 22 jaar huwelijk een punt achter hun relatie zetten. Sindsdien blijft hij buiten de spotlights, in tegenstelling tot Leontine.

Overigens meldde weekblad Story vorige week nog dat het voormalig powerkoppel hun Blaricumse villa in de verkoop hebben gezet en dat de scheiding al zo goed als rond is…