Sterren

Bachelorette-Joey haalt hard uit naar Gaby Blaaser

Gaby Blaaser zorgde voor een bizarre plottwist in de laatste aflevering van De Bachelorette. De vrijgezelle dame verklapt niet meer samen te zijn met Joey, maar daarentegen wel eens met Jordy op stap te willen.

Joey en Gaby zijn niet meer samen en dat mag de hele wereld van Joey weten. In de nieuwe podcast van Kiki Duren doet Joey een boekje open over de ‘relatie’ die de twee hebben gehad. “Ik snap er niet zoveel van”, vertelt Joey. “We hebben nog twee weken heel leuk contact gehad. Het werd steeds minder. Ik vond het zelf ook een beetje raar. Ze wilde graag wat tijd voor zichzelf, dus die heb ik haar ook gegeven. Ik heb haar die tijd gegeven maar op een gegeven moment had ik ook zoiets van… tja.”

Ook hebben de twee elkaar na hun prachtige avontuur in Zuid-Afrika niet meer gezien. “Ik heb het nog wel gevraagd of ze naar mij wilde komen, of ik naar haar. Het maakte me niet zoveel uit. Maar op de een of andere manier kwam het er nooit van. Ze zei elke keer dat ze geen tijd had. Ik ben na een tijdje heel hard en duidelijk geweest. Dat ik wilde weten waar ik aan toe was. Ik vond het zelf ook heel raar allemaal.”

De hele reactie van Joey is te zien in de bovenstaande video.