Sterren

Dit wil Leontine tegen ex-schoonmoeder Mary zeggen

Leontine Borsato zet haar voormalig schoonmoeder Mary in het zonnetje. Op ‘Mimi’s’ 75ste verjaardag krijgt ze een mooie boodschap van Leontine…

“Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag,” schrijft Leontine op Instagram. Ze plaatst een mooie foto van Mary bij de felicitatie. “Een dikke verjaardagskus van ons allemaal #loveyou”.

Veel fans van Leontine vinden het een prachtig gebaar naar haar ex-schoonmoeder. “Gefeliciteerd!!! Wat een lief berichtje”, schrijft iemand. Sommige volgers laten duidelijk weten dat zij hopen op een liefdeshereniging van Marco en Leontine. “Gefeliciteerd. Ik hoop nog steeds op een verzoening. Jullie zijn een prachtig gezin.”

Borsato?

Leontine lijkt wel langzaam maar zeker afscheid te nemen van de achternaam die zij al jaren deelt met Mary: Borsato. Op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort verscheen ze met haar meisjesnaam op de lijst. Leontine Ruijters, stond er geschreven. Opvallend, want op Instagram gaat Leontine nog altijd als Borsato door het leven. Het stel ligt nog altijd in scheiding. De zanger is bij zijn moeder Mary ingetrokken, maar hij zou onlangs een penthouse voor zichzelf hebben gekocht in Alkmaar. In de video hierboven zie je meer over het opvallende detail in de gastenlijst.

In april hintte Leontine al naar een verandering in haar achternaam. Leontine is ambassadrice van de BankGiro Loterij en ondertekende destijds een brief met enkel ‘Leontine’ eronder.

Scheiding

De scheiding, die in februari officieel bekend werd gemaakt, sloeg in als een bom. “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken”, schreef Marco op Facebook.

Er gingen al veel langer geruchten over een mogelijke break-up van het stel. Eind 2019 werd bekend dat Marco in het verleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond.