Sterren

Dit zijn de toekomstplannen van de Meilandjes!

Dinsdagochtend is het heuglijke nieuws naar buiten gekomen dat het vierde seizoen van Chateau Meiland op 31 augustus van start gaat. En het belooft een veelbewogen seizoen te worden…

De coronacrisis heeft de beslissing om het kasteel te koop te zetten in een stroomversnelling gebracht. De familie heeft in Hengelo een nieuw stulpje op de kop getikt en zal het Franse leven uiteindelijk achter zich laten. Shownieuws spreekt met de extravagante familie over het nieuwe seizoen en ze laten al veel los over hun (Nederlandse) toekomstplannen.

Zo vertelt Martien: “Nee joh, wij zijn uiteindelijk helemaal geen horecatypes. Nee, nee. Want anders zouden wij het nog wel een keer doen. Nee, moet je luisteren, ons niet meer bellen.” Dochter Maxime vult aan: “Wij willen rust straks.”

Maar wat gaat de familie dan in Nederland allemaal doen? “En wat we gaan doen, dat weten we nog niet precies. We hebben natuurlijk wel een idee in ons hoofd. Maar weet je, dat staat geloof ik ook al in de media. Over bijvoorbeeld naar veilingen gaan en huizen opkopen en verbouwen, of dat we wel weer een grote woonwinkel gaan openen…”, vertelt Martien.

In de video hierboven is nog veel meer te zien over de toekomstplannen van de Meilandjes!

Overigens lijkt het nieuwe seizoen bijna uit z’n voegen te springen van avonturen. Het besluit om Chateau Marillaux te verkopen betekent namelijk dat er nóg meer werk aan de winkel is. Openstaande klussen worden opgepakt en de eindeloze to-do-lijst wordt afgestreept. Door corona is de familie op elkaar aangewezen en steken ze gezamenlijk de handen uit de mouwen. Het kasteel moet tenslotte verkoopklaar worden gemaakt: van de gastenkamers en de tuin, tot aan het zwembad. En er komt nog veel meer om de hoek kijken: de familie doet er alles aan om Nadège, de huishoudster van het kasteel, goed achter te laten nu er geen gasten meer op het kasteel verblijven. Als hun aannemer dan ook nog wordt opgenomen in het ziekenhuis, ligt al het werk stil en dient de volgende uitdaging zich alweer aan.

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus twee keer in de week te zien: op maandag en donderdag om 20:30 uur bij SBS6 en op KIJK.nl. En daarnaast is het nieuwe seizoen ook exclusief en gratis vooruit te kijken op KIJK.nl.