Sterren

Emotionele hereniging voor André in Italië

André Hazes heeft dit weekend een emotionele reünie in Italië beleefd. De volkszanger heeft in het Zuid-Europese land zijn voormalig stiefvader Niccolò Armaroli weer in de armen gesloten.

Dat is te zien op de Instagram Stories van André en Niccolò. “Voor altijd in mijn hart”, schrijft Niccolò bij de foto.

Na het overlijden van haar man André Hazes in 2004, was Niccolò de grote liefde van Rachel. Ze waren enkele jaren samen voor zij in 2011 uit elkaar gingen. Rachel verbrak de relatie toen ze toch besloot om voor haar kinderen te gaan. De kleine André en Roxeanne waren altijd verdrietig als Rachel naar Italië vertrok om met haar vriend te zijn.

Vakantie

André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg genieten duidelijk enorm van hun vakantie. De tortelduifjes plaatsten eerder nog een foto waar het geluk vanaf spat… Ook in de bovenstaande video is te zien hoe leuk de drie het samen hebben.

De zanger deelde de onderstaande foto met als bijschrift enkel een hartje. Iedereen kan zien dat de twee waanzinnig in hun nopjes zijn en dat hun glimlach van oor tot oor echt is.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Herenigingszomer

Onlangs sloot André ook al voor het eerst in jaren zijn oudere zus Roxeanne weer in de armen. André vertelde in een openhartig interview exact wat het eerste bericht was dat hij weer naar zijn zus stuurde, zoals hier is terug te lezen. Eind juni hebben de zoontjes van André en Roxeanne, Fender en Dré Junior, elkaar eindelijk ontmoet