Sterren

Famke Louise openhartig over breuk Ronnie Flex

Famke Louise vertelt in het programma De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld openlijk over de breuk tussen haar en rapper Ronnie Flex.

In het avontuurlijke programma rijdt Famke Louise samen met Ryanne van Dorst dwars door het Afrikaanse land Rwanda. Verschillende onderwerpen komen tijdens hun reis aan bod, zo ook de veelbesproken breuk tussen Famke en Ronnie. De zangeres laat weten erg gek te zijn geweest op Ronnie. Zo vertelt ze aan Ryanne: “Als ik een keer verliefd ben, dan ben ik ook echt verliefd! (…) Ik wist wel dat hij evenveel van mij hield als dat ik van hem hield.”

Hoewel laatst het nieuws naar buiten is gekomen dat Famke weer aan het daten is met iemand, vertelt ze aan Ryanne ten tijde van de opnames: “Ik vind het moeilijk om nu met iemand anders te zijn. Misschien omdat ik daar nog niet helemaal overheen ben.” Famke laat weten in ieder geval geen contact meer te hebben met de rapper. Zo licht ze toe: “Uit zelfbescherming.”

Het beroemde koppel maakte begin 2019 bekend ieder hun eigen weg te gaan. De reden van de breuk is nooit openbaar gemaakt.