Sterren

'Iris Hond was ook al samen met deze BN'er'

Na Marco Borsato, Javier Guzman en Matthijs van Nieuwkerk, wordt opnieuw een BN’er gelinkt aan pianiste Iris Hond. Ditmaal betreft het Sander Janson, het Campinglife-icoon!

Sander is binnenkort te zien in Lang Leve De Liefde, waar hij een poging waagt om zijn nieuwe levenspartner tijdens een blind date te vinden. Patty Brard vertelt aan de desk bij Shownieuws over Sander’s turbulente liefdesleven tot nu toe.

Zo zou Sander volgens Patty al een korte flirt hebben gehad met Sandra Schuurhof in 2016. Zij zijn inmiddels gewoon heel goede vrienden en in een relatie is het nooit uitgemond. Sander had wel een relatie met zijn Campinglife-collega Marit van Bohemen. In de wandelgangen wordt volgens Patty echter ook gezegd dat hij tot over zijn oren verliefd was op Iris Hond! Je ziet het haar in de video bovenaan deze pagina vertellen.

Lang Leve De Liefde

Sander is na Roy Donders de tweede bekende Nederlander die opduikt bij Lang Leve de Liefde. De kampeergoeroe heeft een hoop camera-ervaring, maar vindt dit toch best wel spannend. Shownieuws sprak met Sander over zijn blind date-avontuur en dat interview is in de video hieronder te zien. De speciale aflevering met Sander is aanstaande donderdag om 20:00 uur te zien bij SBS6.