Sterren

'Iris Hond had relatie met nog een BN'er'

Marco Borsato zou niet de enige BN’er zijn met wie Iris Hond een passievolle tijd hebben beleefd. Volgens Story heeft zij ook het hart van Javier Guzman ooit veroverd…

Het weekblad stelt opnieuw te zijn geattendeerd op een bekende ex-geliefde van de pianiste: cabaretier Javier Guzman. Als de komiek wordt gevraagd om een reactie, lijkt hij het, weliswaar gepikeerd, te bevestigen. “Ja, wat doet dat ertoe?” zegt hij tegen Story. Het weekblad waagde ook een poging bij Iris zelf, maar kreeg nul op het rekest.

Marco Borsato

Iris Hond werd in 2019 wereldberoemd in Nederland, nadat Privé kon onthullen dat de pianiste een jarenlange affaire zou hebben gehad met Marco Borsato. Volgens Shownieuwsdeskundige en hoofdredacteur van Privé, Evert Santegoeds, zou dat zelfs het afgelopen jaar nog geweest zijn.

Toen zijn slippertje vorig jaar aan het licht kwam, beweerde Marco dat dit zich ruim tien jaar geleden tijdens het failliet gaan van zijn managementbedrijf TEG , had afgespeeld. Daar werden echter vraagtekens bij gezet. “Onze informatie was dat dat veel korter geleden gebeurd was. Dat kwam vooral naar buiten toen het nummer Lippenstift uitkwam, wat over minnaressen ging, dat iemand tegen mij zei: ‘Dat moet hij nodig zeggen, want in het voorjaar heeft hij hem nog bij Iris Hond uitgelaten’. Dus dat was zeker een affaire die veel losgemaakt heeft,” zei Evert Santegoeds daarover.

Inmiddels is bekend dat onder andere de affaire met Iris Hond heeft gezorgd voor een scheiding van Marco en Leontine Borsato. De twee deden nog een poging hun huwelijk te redden, maar helaas mocht het niet baten. Iris is voor zover bekend, ondanks haar datingshow in 2019, zelf nog vrijgezel.

Matthijs van Nieuwkerk

Eerder meldde Story dat Iris Hond ook Matthijs van Nieuwkerk aan haar lijstje bekende exen heeft kunnen toevoegen. “Gniffelend gaan de al jaren rondgaande geruchten over het libido van Matthijs nog eens over tafel, waaraan nu de naam van Iris is toegevoegd,” schreef het weekblad in oktober 2019. “Dat Matthijs zijn eigen invulling geeft aan het begrip huwelijkse trouw is vooral in de tv-wereld een publiek geheim. Vooral in de beginfase van zijn populariteit als DWDD-presentator nam Matthijs het er volgens de verhalen flink van.”

Waar het weekblad sprak van een betrouwbare ingewijde bij De Wereld Draait Door, dat Matthijs destijds nog presenteerde, ontkenden de woordvoerders van Matthijs en Iris de affaire met klem.

Oudere mannen

Iris geeft in haar datingshow Iris en de 12 dates overigens zelf aan dat ze op oudere mannen valt: “De mannen waar ik op val zijn aak de wat oudere, veilige, wat zorgzame types. Een heel jonge aantrekkelijke gast, daar val ik meestal niet op.” Ook liet ze al eens in Het Parool doorschemeren dat ze af en toe appte met Matthijs en de brunette is de afgelopen jaren ook regelmatig in zijn show te gast geweest. Het weekblad beschrijft de gesprekken tussen de twee als ‘chemie dat van het scherm afspat’.