Sterren

Jada Borsato: 'Ik zal altijd trots op paps zijn!'

Jado Borsato beleeft waarschijnlijk een van de moeilijkste periodes van haar leven. Haar ouders liggen in scheiding en het gaat niet goed met haar vader Marco. Toch maakt ze duidelijk dat er wat haar betreft één ding nooit veranderd…

“Eerste show van Marco Borsato in de Kuip”, schrijft Jada op Instagram bij een foto van het bijzondere concert van haar vader. “Vandaag precies een jaar geleden.”

Vervolgens zegt ze iets dat slaat op de prachtige concerten van haar vader, maar wellicht ook op de krankzinnige privésituatie van de zanger. “Zo trots op m’n paps! En dat zal ik altijd zijn.”

Marco in tranen

Hoe moeilijk Marco, Leontine en zijn gezin het hebben, was afgelopen week nog in beeld te zien. Marco bezocht afgelopen weekend zijn gezin in zijn Blaricumse villa voor wat quality-time. Maar toen hij het huis weer verliet, viel het afscheid hem ontzettend zwaar. Bij vertrek lijkt hij het niet droog te kunnen houden en probeert zijn ex Leontine hem te troosten… Weekblad Weekend deelt op de cover al een paar exclusieve foto’s van de bedroevende gebeurtenis.

Zo is daarop te zien dat Marco getroost en geknuffeld wordt door Leontine. Vervolgens stapt hij in de auto en wordt de zanger door haar uitgezwaaid. Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren. Overigens kan Marco op veel steun rekenen. Niet alleen van zijn fans, maar ook van zijn goede vriend Ali B. Afgelopen weekend deelde de rapper een ontroerende tekst over zijn vriendschap met zijn The Voice of Holland-collega.