Sterren

Marco Borsato krijgt prachtige ode van dochter Jada

Marco Borsato heeft een goede band met zijn dochter Jada, dat blijkt uit een mooie ode die de 17-jarige zangeres deelt.

Op de video, hierboven te zien, deelt Jada een foto van een fan-account, waarin ze terug in de tijd gaat. Op de foto zijn Jada en Marco een stuk jonger. Bij de foto schrijft Jada “Pap, ti amo”, Italiaans voor ‘Ik hou van je’. Bij de foto van het fan-account staat de prachtige tekst van Marco’s nummer Dochters. “Wat gaat de tijd toch snel! Gisteren nog zag ik haar voor het eerst, lag ze hier in mijn armen. Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed! Ik knipper mijn ogen en zie hoe ze steeds, weer een beetje veranderd is. Maar hoe groot ze ook mag zijn. In mijn ogen blijft ze altijd klein” Een toepasselijke tekst bij de foto. De video is hierboven te zien.

Jada en Marco kunnen het erg goed met elkaar vinden. De Borsato’s gaan op dit moment door een moeilijke periode, in verband met de scheiding van Leontine en Marco. Jada laat regelmatig weten dat ze altijd achter haar vader staat. “Eerste show van Marco Borsato in de Kuip”, schrijft Jada op Instagram bij een foto van het bijzondere concert van haar vader. “Vandaag precies een jaar geleden. ”Vervolgens zegt ze iets dat slaat op de prachtige concerten van haar vader, maar wellicht ook op de heftige privésituatie van de zanger. “Zo trots op m’n paps! En dat zal ik altijd zijn.”

Nieuw huis

Jada zal de komende tijd moeten verhuizen, want het lijkt erop dat haar moeder Leontine een nieuwe woning gevonden heeft. Volgens Story huurt Leontine het optrekje van ruim 200 vierkante meter voor 3950 euro per maand. Het huis heeft 4 slaapkamers, een moderne luxe keuken en in de tuin van maar liefst 525 vierkante staat ook nog een riant chalet met twee slaapkamers! Ideaal voor haar kinderen of voor gasten.