Sterren

Leontine maakt nieuwe start in haar nieuwe huis

Niet alleen Marco Borsato heeft een nieuw stulpje gevonden, ook zijn ex Leontine is vertrokken uit hun echtelijke woning waar ze jarenlang lief en leed hebben gedeeld.

Terwijl de zanger een nieuwe start maakt in Alkmaar waar hij ruim 1,1 miljoen euro heeft neergelegd voor een luxe appartement, heeft Leontine besloten om in ‘t Gooi te blijven. Niet ver van hun oude huis, heeft zij een twee-onder-één-kapwoning gevonden waar zij de rechterhelft van het pand gaat betrekken. Zowel Story als Weekend schrijven deze week over haar nieuwe stulpje dat zij, in tegenstelling tot Marco, huurt. De twee weekbladen laten foto’s zien van het huis waar zij een nieuwe start gaat maken en de stralende Leontine zelf is ook gespot.

Volgens Story huurt Leontine het optrekje van ruim 200 vierkante meter voor 3950 euro per maand. Het huis heeft 4 slaapkamers, een moderne luxe keuken en in de tuin van maar liefst 525 vierkante staat ook nog een riant chalet met twee slaapkamers! Ideaal voor haar kinderen of voor gasten.

Nu beiden een nieuwe woning hebben, is de hoop op verzoening vergaan. Maar ondanks de liefdesbreuk hebben Marco en Leontine nog wel goed contact met elkaar. Begin deze maand zijn ze samen gespot in een restaurant om de 75e verjaardag van Mary, de moeder van Marco, te vieren. En op Vaderdag heeft Leontine haar ex nog openlijk in het zonnetje gezet.