Sterren

Rachel Hazes supertrots op Shane Kluivert

Rachel Hazes is supertrots en iedereen mag het weten! En dat op niemand minder dan Shane Kluivert, de zoon van haar goede vriendin Rossana Kluivert. Dat laat ze weten op haar Instagram.

Shane brengt een tweede kookboek uit, en Rachel wil hem laten weten hoe knap ze dat van de jonge ondernemer en voetballer vindt. “Lieve Shane, ik wil je toch nog een keer vertellen (buiten het feit dat je een heerlijke knul bent met een hartje van goud…) Ik ben enorm trots op jou hoe goed je gaat op school en onwijs goed kan voetballen en dan schrijf je ook nog eventjes een tweede kookboek…”

En de moeder van André en Roxeanne is natuurlijk hartstikke trots op de prestaties van Shane: “Nou lieverd, daar kan ik alleen maar respect voor hebben dat je met alles zo serieus omgaat… Daarom lieve schat ik gun je alles en hoop dat jouw tweede boek net zo’n succes wordt als je fantastische eerste boek… Dikke kus lieve schat en ik kom snel weer naar je kijken op het voetbalveld …❤️❤️”

Shane zelf reageert ook op de post van Rachel: “Love You❤️❤️”, schrijft hij erbij. Ook veel volgers laten een reactie achter. “Wat super lief ❤️”, “Echte vrienden heb je maar weinig nodig. Ben er zuinig op. Goud” en “Een heerlijk ventje om op te vreten” wordt er onder andere gereageerd. 

Onlangs was Rachel nog te gast in het programma Hoge Bomen, waarbij Jeroen van der Boom verschillende BN’er interviewt. Een fragment daarvan is hieronder terug te zien. Later schoof ook Rossana aan tafel om over haar vriendschap met Rachel te praten. De hele aflevering is nu terug te zien op KIJK.nl.

View this post on Instagram

Hou van jullie! ❤️

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

Overigens kwam Rachel eerder deze week nog in het nieuws doordat een filmpje van haar hond discussie uitlokte op haar social media. “Liefste Zoë, je bent nog mooier dan dat je al was”, schreef Rachel bij het fragment. De video kan je onderaan deze pagina zien.

Wie de reacties op Instagram echter bekijkt, zal direct opvallen dat het net een herhaling van het discussieprogramma Het Lagerhuis is. Volgers van Rachel raken met elkaar in discussie, nadat één van hen het volgende bericht plaatst: “Zo jammer dat veel van dit soort kleine hondjes met een te klein schedeltje doorgefokt blijven worden. De hersentjes zijn te groot voor de schedeltjes en hebben elke dag hoofdpijn.”

>