Sterren

ZIEN: Fender en André junior weer samen

Het lijkt erop dat Monique, de vriendin van André Hazes, beste vriendinnen wordt met Roxeanne, want ze zijn weer bij elkaar over de vloer. Hun zoontjes zijn gezellig mee en zijn samen aan het spelen!

Op Instagram post Monique een foto (zie hieronder) van de twee neefjes en schrijft erbij: “De toekomst!”. De foto maakt veel indruk bij haar volgers. “Lief die twee kereltjes”, “”Geweldig dit en je mannetje ziet er weer super leuk uit zoals altijd”, Zo fijn dit … heerlijk samen spelen”, en “2 neefjes samen spelen. Heerlijk”, wordt er zoal gereageerd.

View this post on Instagram

Future!

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Maar er is ook een volger die Monique weer aanvalt en flinke kritiek heeft op haar zoontje. “Doe dat jochie toch die armbanden af!!!!!Zit toch niet lekker met de warmte!!!!!!? Het worden er steeds meer.”, schrijft ze. De vriendin van de zanger kan het niet laten om de vrouw op haar plek te zetten en reageert: “Dat jochie wilt ze zelf graag om, dus ik bemoei me er niet mee. Zou je ook eens moeten overwegen.” Monique krijgt veel bijval en de moedermaffia moet het dan ook flink ontgelden: “Chapeau dat je na al die bull shit reacties nog altijd even blij en liefdevol berichten blijft plaatsen. Je zou om minder wurg neigingen krijgen. Geniet van je 2 mannen, je bent een topper” en “Zet jij jezelf effe af!”, luiden de reacties.

View this post on Instagram

Rijkdom 🍀

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on

Verzoening

Fender en André junior hebben elkaar eind juni voor het eerst gezien. En de ontmoeting van de neefjes (zie video hieronder) is een eerste stap geweest voor de verzoening tussen André en Roxeanne, die ruim 5 jaar geen contact met elkaar hebben gehad. Afgelopen week is bekend geworden dat broer en zus elkaar ook eindelijk weer hebben gesproken en dat ze hun ruzie hebben bijgelegd (zie video bovenaan het artikel).

&g