Sterren

'Leontine neemt afscheid van achternaam Borsato'

Het lijkt erop dat Leontine langzaam maar zeker afscheid neemt van haar ‘oude’ achternaam: Borsato.

Op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort verscheen ze met haar meisjesnaam op de lijst. Leontine Ruijters, stond er geschreven. Opvallend, want op Instagram gaat Leontine nog altijd als Borsato door het leven. Het stel ligt nog altijd in scheiding. De zanger is bij zijn moeder Mary ingetrokken, maar hij zou onlangs een penthouse voor zichzelf hebben gekocht in Alkmaar. In de video hierboven zie je meer over het opvallende detail in de gastenlijst.

In april hintte Leontine al naar een verandering in haar achternaam. Leontine is ambassadrice van de BankGiro Loterij en ondertekende destijds een brief met enkel ‘Leontine’ eronder.

Scheiding

De scheiding, die in februari officieel bekend werd gemaakt, sloeg in als een bom. “Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken”, schreef Marco op Facebook

Er gingen al veel langer geruchten over een mogelijke break-up van het stel. Eind 2019 werd bekend dat Marco in het verleden een affaire heeft gehad met pianiste Iris Hond.