Sterren

Naomi van As geeft update over Sven Kramer en zijn vader

Volgens Naomi van As gaat het gelukkig weer heel wat beter met haar vriend Sven Kramer en haar schoonvader Yep Kramer. Zowel Sven als zijn vader raakten vorige week gewond na een fietsongeluk. Yep kwam afgelopen donderdag in botsing met een bus, Sven werd zaterdagochtend aangereden door een auto, toen hij op weg was naar de ijsbaan om te trainen.

Naomi noemt het bizar dat zowel vader als zoon kort na elkaar betrokken zijn geraakt bij een verkeersongeluk, zo vertelt ze aan Shownieuws. “Dat verzin je niet. Dat ze, met twee dagen ertussen, allebei in de lappenmand zitten. Nee, dat is bizar.”

Shownieuws sprak haar donderdagochtend bij de opening van een babyfestival in Vijfhuizen. Toen Sven haar belde dat hij geschept was, kon ze het maar amper geloven. “Ik dacht eerst: ‘Het is een grap, het is niet waar. Maar het was wel waar.”

Naomi is ontzettend opgelucht dat het met een ‘sisser’ is afgelopen. Sven maakt het goed en mag weer rustig gaan trainen. Haar schoonvader is wel serieus gewond, maar is gelukkig wel thuis. Zijn revalidatie zal wel lang gaan duren, vertelt ze.