Sterren

Volgers Leontine onder de indruk van uiterlijk

Leontine Borsato ziet er waanzinnig uit volgens haar volgers. Op Instagram deelt de ex van Marco Borsato een foto van haar ‘outfit of the day’ en die valt behoorlijk in de smaak.

“Een nieuwe week een nieuwe outfit of the day! Fijne dag allemaal”, schrijft ze bij de foto die je hieronder kan bewonderen.

‘Prachtig’

Haar fans laten massaal weten de outfit te kunnen waarderen. “Wat een prachtige jumpsuit draag je hier. De kleur staat je geweldig, het pak ook natuurlijk”, schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: “Prachtig, ziet er goed uit, mooie vrouw!”

Ook Leontine’s innerlijk mag er wezen, laten volgers weten. “Klassevrouw. Altijd stijlvol en nooit de vuile was buitenhangen. Zegt genoeg”, schrijft een fan.

Borsato?

De vraag is of we nog steeds moeten spreken van Leontine Borsato. Het lijkt er namelijk op dat Leontine langzaam maar zeker afscheid neemt van haar ‘oude’ achternaam.

Op de gastenlijst van de boekpresentatie van Saskia Noort verscheen ze met haar meisjesnaam op de lijst. Leontine Ruijters, stond er geschreven. Opvallend, want op Instagram gaat Leontine nog altijd als Borsato door het leven. Het stel ligt nog altijd in scheiding. De zanger is bij zijn moeder Mary ingetrokken, maar hij zou onlangs een penthouse voor zichzelf hebben gekocht in Alkmaar. In de video hierboven zie je meer over het opvallende detail in de gastenlijst.

In april hintte Leontine al naar een verandering in haar achternaam. Leontine is ambassadrice van de BankGiro Loterij en ondertekende destijds een brief met enkel ‘Leontine’ eronder.